Vintage bruidsmeisjekleding

Wilt u een vintage thema te creëren in uw bruiloft, moet u ervoor zorgen dat u koopt vintage bruidsmeisje jurken die de gelegenheid past. Om u te begeleiden in uw het kopen, hier zijn verschillende vintage jurken van tien jaar:

bruidsmeiden-jurken

1920

Deze jurken lijken zak-achtige en ze zijn luchtig. Ze hebben ook een loszittende schede en smalle schouders. De jurken zijn ideaal voor bruidsmeisjes met smalle schouders, kleine heupen, en kleine bustes. De jurken zien er het beste wanneer gedragen door de bruidsmeisjes met rechte, petite, en appel cijfers.

1930

Attires in dit decennium zijn zuil en hebben een slank en vaak vooroordelen snit die is curve-onthullend. Van hun ontwerp, deze jurken zijn ideaal voor lange, slanke, rechte en bochtige cijfers. Om het beste te brengen, is het ten zeerste aanbevolen dat de bruidsmeisjes dragen smoothing onderkleding.

1940

Jurken in dit tijdperk hebben gepuft schouders, peplums en lieverd halslijnen. Het is ook gebruikelijk om jurken met volle, smalle rokken hebben.

Deze attires zijn ideaal voor bruidsmeisjes met appel, zandloper, plus size, en de ronde cijfers. Door hun gepofte schouders, de attires zijn perfect voor mensen die willen een illusie van een kleinere taille te creëren.

1950

De attires in dit tijdperk hebben een volledige rok met hoepelrok, getailleerd model, en een princes geslepen. Door hun vorm, de jurken zijn ideaal voor mensen met een zandloper, tenger, peer, plus-size, en de ronde cijfers. De jurken werken het beste met bruidsmeisjes met goed gedefinieerde taille en vol bustes.

1960

Dit tijdperk wordt gekenmerkt met attires met empire taille en lange slanke rokken. Deze attires het beste werken met mensen met een appel, recht, plus-size, en petite cijfers. Als je slanke armen en benen, en je hebt een kleine buste, zullen deze attires prachtig uitzien op je.

1970

Ze zijn los en flowy en hebben smalle rokken. De jurken hebben de neiging om zijn ideaal voor bijna elke figuur, maar ze zien er het beste wanneer gedragen door lange meisjes.

Dit zijn enkele van de vintage bruidsmeisje jurken die je kunt kiezen. Bij de keuze van het bruidsmeiden jurken, moet u ervoor zorgen dat ze overeenkomen met uw trouwjurk en het milieu.

Er zijn een aantal plaatsen waar u de attires kunt kopen. Enkele van de beste plaatsen zijn vintage winkels in uw omgeving en online.

Online kopen is goed omdat u wordt blootgesteld aan een breed scala van jurken om uit te kiezen. Voordat u een deel met je hard verdiende geld, moet je onderzoek en ervoor zorgen dat de site die u koopt van is legit en zal u niet te hard af. Ik persoonlijk adviseren een website genaamd Bridesire omdat ze betrouwbaar zijn en de prijzen zijn redelijk. Hun website is: http://www.bridesire.nl

Leave a Comment