De trouwdag van mijn zus

Ik herinnerde me de tijd dat ik en mijn zus kleine kleine kinderen waren. We speelden rond in het huis en soms eindigden we met vechten, maar uiteindelijk slaagden we erin om onze verschillen te regelen en gingen terug naar onze normale speelse houding. “Dat waren de dagen”, zei ik tegen mezelf terwijl ik op onze bank zat en onze jeugd opsnoof. En nu is mijn zus helemaal opgegroeid als een mooie jongedame en gaat ze trouwen. Dit was een zeer belangrijke gelegenheid voor ons gezin omdat het de eerste keer zou worden dat iemand van ons broers en zussen zou trouwen. Het zou een gedenkwaardige gebeurtenis worden en ieder van ons was al opgewonden om ons aandeel in de huwelijksceremonie te kennen. Moeder kan niet stoppen met huilen met haar tranen van vreugde en vader heeft gemengde gevoelens als hij op het punt stond zijn kleine prinses te zien trouwen met de man van haar dromen. Iedereen in onze familie, inclusief onze naaste familieleden en vrienden, anticipeerden allemaal op deze geweldige gelegenheid.

Toen de huwelijksdag naderde, kreeg ieder van ons de taak om verantwoordelijk te zijn voor bepaalde details met betrekking tot de bruiloft. Mijn andere zus had de leiding over de hele verschil receptie feest terwijl onze jongste broer verantwoordelijk was voor de uitnodigingen en alles wat met de gasten te maken had. Wat mij betreft, ik ben gevraagd om de leiding over de huwelijksgunsten te nemen. Zelfs als deze verantwoordelijkheid meestal aan een vrouw wordt gegeven, was ik blij om het te accepteren, omdat dit me de kans zou geven om mijn creatieve kant te tonen bij het succesvol maken van het huwelijk van mijn zus. Dus ik heb een week de tijd gegeven om zorgvuldig over de bruiloftsgadgets te plannen, zodat ik zeker weet dat er niets fout zou kunnen gaan. Er zijn eigenlijk veel bruiloftsartikelen waar ik aan moet denken, zoals de kleine fotolijstjes, de mini-bloempotten, het kleine “bericht in een fles” -type bruiloftsgunsten en nog veel meer. Maar na al het zorgvuldige selectieproces dat ik heb gedaan, eindig ik met mijn 2 beste keuzes: de wijnhuwelijkse gunsten en de bruiloftsgunstdozen met chocolaatjes.

Om ervoor te zorgen dat ik mijn definitieve keuze kon maken, deed ik een vergelijking van de huwelijksgunsten met de aanstaande bruiloft van mijn zuster. De gunst van het wijnhuwelijk hebben lijkt ongepast te zijn, want voor mij is huwelijk een unie van twee mensen die niet alleen in goede tijden, maar ook in slechte tijden aan elkaar zullen blijven vasthouden. Bovendien drinkt mijn zus niet, dus het hebben van een gunst voor een wijnhuwelijk lijkt niet goed. Aan de andere kant lijken de dozen met bruidsverpakking met chocolaatjes een meer goede weergave van hun unie, omdat de bruiloft pas de eerste dag van de rest hun leven samen is. Ze weten nog steeds niet wat hun te wachten staat voor hen twee. Net zoals een doos chocolaatjes, weet je nooit wat je krijgt. En zo was het, ik ben helemaal klaar voor mijn deel.

Uiteindelijk was het huwelijk van mijn zus een groot succes. We waren allemaal erg blij om te zien dat alles goed ging en mijn zus is nu een nieuwe fase in haar leven ingegaan. Mijn gebeden en zegeningen zijn altijd bij haar en ik hoop dat ze een gelukkig huwelijksleven zal hebben.

Leave a Comment